maanantai 8. joulukuuta 2014

8.11.2014 Jyväskylän Kansainvälinen näyttely

Ikaalisten pitkänkokeen jälkeen Piinalle tuli juoksu minkä takia jouduimme jättämään Rantasalmen mäyräkoirien ajokokeen SM lohko karsinnan väliin. Keski-Suomen piirin alueella ei järjestetty tänä vuonna mäaj piirin mestaruuus koetta joten lohkoihin valittiin tulosten perusteella kaksi parasta koiraa joista Piina oli toinen. Ounastelinkin juoksujen alkavan ja ilmoitin Piinan ja Ronjan Jyväskylän KV näyttelyyn. Piinalta uupui näyttely tulos yli 15kk:den iässä mikä vaaditaan käyttövalion arvoon.

Keski-Maan Eowyn - Ronja Sai veteraaneissa erinomaisen, oli kilpailu luokan ensimmäinen, sai sertinarvoisen ja ollen lopulta Rotunsa paras veteraani. Jäin odottamaan vielä iltapäivään ryhmiin pääsyä. Rotunsa parhaita veteraaneja oli arviolta nelisenkymmentä eri rotu ryhmistä ja ilokseni Ronja oli vielä seitsemän parhaan joukossa joista valittiin neljä parasta.

Sikkomaan Beata - Piina Sai Juniori luokan Erinomaisen ollen kilapiluluokassa kolmas. Mikä on Piinalle hyvä saavutus. Käyttövalionarvoa varten kun olisi riittänyt Hyvä.

Nyt odotellaan juoksujen loppumista ja sen jälkeen lähdemme koettamaan saada viimeistä ykköstä Piinalle jostain kokeesta.