perjantai 20. heinäkuuta 2012

Mäyräkoirien Pohjoismaiden Voittaja näyttely 8.7.12 Kauhava

Kävin kolmen koiran: Riesan, Jutan ja Jarpin kanssa näyttäytymässä Kauhavalla. Tuomarina toimi: Marie Gadolin Ruotsista.

Arvostelut on suomentanut työkaverini jolla ei ole täysin ruotsin kielen koira näyttely sanasto halussa joten suomennos ei ole täydellistä mutta saa kuitenkin selvän.

Luolarassin Adonis - Jarppi

3-vuotias. Erinomainen koko, mutta yksinkertaisen mallinen. Elegantti pää. Oikea purenta. Vähän lyhyt kaula. Vetäytyvät kyljet. Pitäisi olla rintavampi. Hyvän pituinen rintakehä. Aika jyrkkä säkä. Aika ohut häntä. Läikikkäät tassut. Liikkuu matalasti ja svengaavasti takaa. Erinomainen turkki ja väri. Esiintyy iloisesti.
AVO H

Luolarassin Beatrice - Jutta

2-vuotias narttu. Erinomainen koko. Feminiininen pää. Hyvä purenta. Erinomainen kaula ja eturinta. Hyvän mallinen rintakehä ja rintakehän pituus. Jyrkkä alalinja. Liikkuu tehokkaasti mutta ahtaasti takaa. Erinomainen turkki.
KÄY EH

Luolarassin Briseis - Riesa

Suomen muotovalio narttu. Eriomainn koko. Feminiinen- ja linjakas pää. Kaunis kaula. Erinomainen eturinta ja rintakehä. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Tasapainoiset ja tehokkaat liikkeet.
VAL ERI, VAK 3, SA