tiistai 22. maaliskuuta 2011

Tuusniemen ryhmänäyttely 19.3.2011

Tämä oli Luolarassin Briseis-Riesan ensimmäinen näyttely josta se sai Junnu luokan Erinomaisen ja junnujen kilpailuluokassa oli kolmas mutta ei saanut sertin arvoista eli SA:ta Hienoa oli saada Erinomainen ekassa näyttelyssä nuorelle koiralle. Ronja pärjäsi paremmin ja sai valioluokan Erinomaisen, sertin arvoisen eli SA:n ja lopulta oli Paras narttu kisassa kolmas. Tuomarina toimi Paula Sunebring Ruotsista. Tuomari puhui Suomea mutta arvosteli Ruotsiksi. Riesan ja Ronjan arvostelut on Suomennettu mutta Riesan arvostelun Suomennos ei ole täydellinen.


Riesan arvostelu:

Pienikokoinen narttu, kaunis, narttumainen pää. Hyvä purenta. Hyvä kaula ja selkä, hieman lyhyt lanne. Hyvä eturinta, pitäisi olla parempi/paremmin .... rintakehä. Hyvät kulmaukset, liikkuu hyvällä askeleella. Hyvä turkki ja väri.

Ronjan arvostelu:

Keskikokoinen narttu, erittäin kaunis pää, hyvä purenta. Erittäin hyvä kaula ja selkä, hieman lyhyt lanne ja korkea häntä. Hyvä eturinta. Hyvin kehittynyt rintakehä mutta kuitenkin hieman lyhyt. Liikkuu erittäin vapaasti. Hyvä turkki ja väri.